AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kaka görmek

Kahve falında tuvalette kaka görmek

Kahve falında tuvalette kaka görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette kaka gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kaka görmek yönetici makamına geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete kakasını yaptığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir