AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bereketin ve verimin olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak maddi açıdan ferahlamaya, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir