AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı tuvalet görmek

Kahve falında kakalı tuvalet görmek

Kahve falında kakalı tuvalet görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı tuvalet gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete kakasını yaptığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek büyük bir projeye girileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir