AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kaka görmek

Kahve falında tuvalet kaka görmek

Kahve falında tuvalet kaka görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kaka gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak hüsrana uğratacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak onları rahat ettireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette kaka görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, refah düzeyinin artacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir