AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet içinde kaka gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek doyasıya sefasını süreceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir