AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette çeşme görmek

Kahve falında tuvalette çeşme görmek

Kahve falında tuvalette çeşme görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çeşme gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet çeşmesi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette çeşme görmek dertlerin dermanının bulunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su getirmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Kahve falında çeşme hortumu görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek işlerinin yolunda gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü çeşme görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir