Kahve falında çeşmeden su getirmek

Kahve falında çeşmeden su getirmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, işlerinin iyi gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden su getirmek gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında çeşmeden su getirmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında su getirdiğini görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine su getirmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su getirmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birisine su getirmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve su getirmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top