AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette boka basmak

Kahve falında tuvalette boka basmak

Kahve falında tuvalette boka basmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette boka basmak gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Kahve falında tuvalette boka basmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında inek bokuna basmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boka basmak mevki kaybına uğrayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi bokuna basmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Kahve falında hayvan bokuna basmak her geçen gün sorunların artacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını boka basmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında insan bokuna basmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir