AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete kaka yapmak

Kahve falında tuvalete kaka yapmak

Kahve falında tuvalete kaka yapmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılı bir insan olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete kaka yaptığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek hayır vereceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, akıl vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir