AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kaka yapmak

Kahve falında tuvalette kaka yapmak

Kahve falında tuvalette kaka yapmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, çok zarar göreceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kaka görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete kakasını yaptığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir