AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak alım gücünün zayıflamayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, borçları varsa ödeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak canını ve malını hiçe sayacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, donatacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak kötü günlerin biteceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir