AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla havlu yıkamak

Kahve falında hortumla havlu yıkamak

Kahve falında hortumla havlu yıkamak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında havlu yıkamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla beton yıkamak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir