AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla balkon yıkamak

Kahve falında hortumla balkon yıkamak

Kahve falında hortumla balkon yıkamak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak oldukça büyük başarılara, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içini hortumla yıkamak hakkında dedikodu çıkarılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla birini yıkamak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında hortumla evi yıkamak itibar edineceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla cam yıkamak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla yer yıkamak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir