AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla etrafı yıkamak

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında etrafı yıkamak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla çamaşır yıkamak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak isteklerini yerine getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir