AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini hortumla yıkamak

Kahve falında evini hortumla yıkamak

Kahve falında evini hortumla yıkamak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında evini hortumla yıkamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla evin içini yıkamak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında evin içini hortumla yıkamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla yer yıkamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir