AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında hortumla yer yıkamak bir sebeple çok zorlanacağına, adını kirleteceğine inanılır.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla beton yıkamak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ilişkilerin noktalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir