AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla evi yıkamak

Kahve falında hortumla evi yıkamak

Kahve falında hortumla evi yıkamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla evi yıkamak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında hortumla evi yıkamak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında evi hortumla yıkamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ev yıkamak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla araba yıkamak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak parasal durumun düzeltileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında hortumla yer yıkamak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir