AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete kakasını yapmak

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir