AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, aydınlanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek kendisine olan güvenin artacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, onu dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir