AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete kaka yaptığını görmek

Kahve falında tuvalete kaka yaptığını görmek

Kahve falında tuvalete kaka yaptığını görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yarasını saracağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yol alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kazancının günden güne düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir