AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet ve kaka görmek

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet ve kaka gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında tuvalette kaka görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete kaka yaptığını görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet ve kaka görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet kaka görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir