AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete kaka temizlemek

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kakasını temizlemek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kakasını temizlemek yeni bir sayfa açacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka temizlediğini görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına inanılır.

Kahve falında bebek kakası temizlemek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir