AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet camı görmek

Kahve falında tuvalet camı görmek

Kahve falında tuvalet camı görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet camı gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında camdan tuvalet görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet camı görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında camdan cama bakmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camı silmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin camlarını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu camdan atmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam misket görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir