AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan cama bakmak

Kahve falında camdan cama bakmak

Kahve falında camdan cama bakmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan cama bakmak gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında camdan birine bakmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Kahve falında camdan bakmak kendisini korumaya alacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camından bakmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine camdan bakmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece camdan bakmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında camdan dışarı bakmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, eksiği kendinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek camdan bakmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında camın arkasından bakmak dua alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir