AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak işsiz kalmaya, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı yemek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek gelişeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir