AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan tuvalet görmek

Kahve falında camdan tuvalet görmek

Kahve falında camdan tuvalet görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorlukları atlatacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında camdan tuvalet gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında tuvalet camı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, yeni malların alınacağına alamet eder.

Kahve falında camdan tuvalet görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında vitrin camı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere ve cam görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam sil görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı cam görmek şansının ve bahtının açık olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında silahla cam kırmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir