AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarını görmek

Kahve falında evin camlarını görmek

Kahve falında evin camlarını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, birikim yapılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin camlarını gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında evin camından bakmak aile bireylerinin çok üzüleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında evin camından düşmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında evin camlarını kırmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında evin camlarını silmek gidilecek yönün belirleneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında evin camlarını kırık görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında evin camını kırmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camını açık görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir