AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu camdan atmak

Kahve falında çocuğu camdan atmak

Kahve falında çocuğu camdan atmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yeni şeyler deneneceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğu camdan atmak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çocuğu camdan atmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında camdan birini atmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı camdan atmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi camdan atmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak atmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama taş atmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında camdan eşya atmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini camdan atmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir