AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam misket görmek

Kahve falında cam misket görmek

Kahve falında cam misket görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına tabir olunur.

Kahve falında cam misket gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında cam misket görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında renkli misket görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında mavi misket görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misket havası oynamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil misket görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında misket bilye toplamak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, erken evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında renkli misket toplamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz misket görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir