AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün topladığını görmek

Kahve falında tütün topladığını görmek

Kahve falında tütün topladığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulur.

Kahve falında tütün topladığını gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tarlada tütün toplamak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün toplamak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün topladığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Kahve falında kuru tütün görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında tütün diktiğini görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün çapalamak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında tütün kırmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında tütün ektiğini görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir