AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün çapalamak

Kahve falında tütün çapalamak

Kahve falında tütün çapalamak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yüzünü güldüreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tütün çapalamak gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında tütün çapalamak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında mezar çapalamak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bağ çapalamak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında bahçeyi çapalamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan çapalamak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot çapalamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında toprağı çapalamak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir