AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün diktiğini görmek

Kahve falında tütün diktiğini görmek

Kahve falında tütün diktiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün diktiğini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında tütün diktiğini görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında tütün dizdiğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına inanılır.

Kahve falında tarlada tütün toplamak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tütün içmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında yaş tütün görmek büyük başarılar kazanacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada tütün görmek sağlığının da yerine geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tütün kırmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı dikmek saygınlığının artacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir