AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün kırmak

Kahve falında tütün kırmak

Kahve falında tütün kırmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün kırmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tütün kırmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün kırmak görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Kahve falında tütün kırmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada tütün kırmak duaların kabul olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün diktiğini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında tütün yemek çevreye karşı itibarın artacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tarlada tütün görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, onları tebrik edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak tütün görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, iyi halini yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir