AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru tütün görmek

Kahve falında kuru tütün görmek

Kahve falında kuru tütün görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında kuru tütün gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Kahve falında kuru tütün görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tütün fidanı görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yaklaşan güzel günlere delalet eder.

Kahve falında sigara tütünü görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tütün topladığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında tütün satmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tütün sigara içmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı tütün görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün dizmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir