AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı tütün görmek

Kahve falında acı tütün görmek

Kahve falında acı tütün görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı tütün gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında acı tütün görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında tütün bahçesi görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tütün yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün kırdığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında tarlada tütün dikmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün yapmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün fidesi dikmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak tütün görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir