AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün fidanı dikmek

Kahve falında tütün fidanı dikmek

Kahve falında tütün fidanı dikmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, mal sahibi olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında tütün fidanı dikmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tütün fidanı görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tütün dikmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün fidesi dikmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fidan dikmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet eder.

Kahve falında dut fidanı dikmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir