AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün fidanı görmek

Kahve falında tütün fidanı görmek

Kahve falında tütün fidanı görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Kahve falında tütün fidanı görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında tütün fidanı dikmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün toplamak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze tütün görmek işinden ekmeğinden olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün tarlası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tütün bahçesi görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tütün topladığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tütün sarıp içmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir