AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün sarmak

Kahve falında tütün sarmak

Kahve falında tütün sarmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, evlenme yolunda adım atacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tütün sarmak gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Kahve falında tütün sarmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak tütün görmek başarıya ve zafere doymayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tütün toplamak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada tütün dikmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sigara tütünü görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tütün görmek bilgilerle donanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir