AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş tütün görmek

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş tütün gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı tütün görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün ektiğini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş tütün görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün çapalamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir