AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada tütün dikmek

Kahve falında tarlada tütün dikmek

Kahve falında tarlada tütün dikmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına inanılır.

Kahve falında tütün fidesi dikmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tütün dikmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı dikmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün kırmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir