AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara tütünü görmek

Kahve falında sigara tütünü görmek

Kahve falında sigara tütünü görmek kazancın sürekli artacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, masumluğunu ispat edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sigara tütünü gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında tütün sigara içmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sigara tütünü görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün kırmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında tütün sarıp içmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tütün toplamak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak tütün görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün ekmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tütün yemek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir