AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün iğnesi görmek

Kahve falında tütün iğnesi görmek

Kahve falında tütün iğnesi görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, maddi gücünün artacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün iğnesi gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında tütün iğnesi görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, para yatıracağına delalettir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak yaşamının tazeleneceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tütün sulamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tütün görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında tütün kırmak işlere nazar değeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında tütün kırmak görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Kahve falında tütün sarıp içmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün dikmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir