AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün dikmek

Kahve falında tütün dikmek

Kahve falında tütün dikmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında tütün fidanı dikmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında tütün fidesi dikmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün dikmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı tütün görmek işinde çok ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı tütün görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yaprak tütün görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün tohumu görmek iş hayatında saygı göreceğine, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir