AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün sarıp içmek

Kahve falında tütün sarıp içmek

Kahve falında tütün sarıp içmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tütün sarıp içmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında tütün sarıp içmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında tütün içmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tütün sigara içmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı tütün görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün doldurmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün görmek duygularının karşılıklı olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün çiğnemek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün kırmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir