AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tütün kırmak

Kahve falında yeşil tütün kırmak

Kahve falında yeşil tütün kırmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, manevi olarak hasar alınacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında yeşil tütün kırmak zorlukların günden güne artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tütün kırmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Kahve falında tütün kırmak görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün kırmak başarının düşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tütün toplamak zenginliğe sahip olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, karın artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir