AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün kırmak görmek

Kahve falında tütün kırmak görmek

Kahve falında tütün kırmak görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sözünde duracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Kahve falında tütün kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında yeşil tütün kırmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün kırmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün kırmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün kırmak görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tütün bitkisi görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün saplamak büyük kayıplara uğrayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Kahve falında tütün doldurmak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında taze tütün görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir