AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze tütün görmek

Kahve falında taze tütün görmek

Kahve falında taze tütün görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze tütün gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Kahve falında taze tütün görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek şansının her zaman yaver gideceğine, keyifli sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında tütün kırdığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün bitkisi görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün dikmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tütün dizmek isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tütün çiğnemek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir