AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada tütün görmek

Kahve falında tarlada tütün görmek

Kahve falında tarlada tütün görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada tütün gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında tarlada tütün kırmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Kahve falında tütün tarlası görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek itibarını geri kazanacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada tütün dikmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek sözleri tutulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir