AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar fidesi dikmek

Kahve falında nar fidesi dikmek

Kahve falında nar fidesi dikmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok daha iyi günler göreceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında nar fidesi dikmek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında nar fidesi dikmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında nar fidesi görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek çocuklar gibi şen olacağına, makamının sürekli yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma fidesi dikmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi dikmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir