AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz fidesi dikmek

Kahve falında kiraz fidesi dikmek

Kahve falında kiraz fidesi dikmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, işlerinin çok açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tütün fidesi dikmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında biber fidesi dikmek şansının geri döneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar fidesi dikmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana fidesi dikmek kudreti ve cesareti bulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul fidesi dikmek kafasının karışacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir